Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Oproep. Hoe beleef jij 24 UUR LIVE?

Het Laatste Nieuws doet een oproep en wil graag weten hoe jij 24 UUR LIVE beleeft? Hoe blijf je 24 uur lang wakker? Bezorg ons je gouden tips in de comments of aan Het Laatste Nieuws via showbizz.centraledesk@dpgmedia.be. Doen!

3 reacties

  1. Ik realiseer me pas dit geen echt festival is wanneer ik naar toilet moet… geen vieze Dixie!

  2. Dit mag echt niet stoppen, hoe geweldig is dit, genieten van begin tot einde. Nu pas besef ik hoe hard ik al die optredens, concerten, schlagers …………. gemist heb. Ik kijk er zo naar uit om dit terug life te kunnen meemaken. Een dikke pluim voor iedereen die aan dit initiatief heeft meegeholpen, aan alle artiesten, muzikanten, technici, teveel om op te noemen maar vooral aan Miguel Wiels. Super bedankt om ons zo een geweldig weekend te laten beleven. Topi

Reacties zijn gesloten.