LIVEBLOG

VOLG HET NIEUWS VAN DICHTBIJ

De leukste foto’s van 24 UUR LIVE vind je op onze aparte fotopagina. Met dank aan onze fotografen Ymke, Jokko, Freya en Thomas.

Marc Coucke vindt Miguel een held

Marc Coucke kijkt mee naar de 24 UUR LIVE en vindt Miguel en zijn band echte helden dat ze dit 24 uur lang kunnen volhouden. Marc ziet het alvast zitten om ook volgend jaar een 24 UUR LIVE te houden!

Lees verder »

500.000 kijkers

Een half miljoen Belgen stemden al af op de livestream. Het gemis naar de livemuziek is dus heel groot. Bedankt aan iedereen die ons steunt door mee te kijken.

Lees verder »

Dit waren de hoogtepunten tot nu toe!

HLN.BE verzamelde de hoogtepunten van de voorbije zestien uur van 24 UUR LIVE. Herbeluister de fragmenten op de website van HLN.BE en geniet onder meer van Bart Peeters en Natalia met ‘De Roos’, Laura Tesoro met ‘Hold On’, Christoff, Sam Gooris, Niels Destadsbader verkleed als roze flamingo en ook Sylvie De Bie met ‘What’s The Time In Tokyo?’.

Lees verder »

Wie mag je verwachten na 10 uur?

Je zaterdagochtend was nog nooit zo leuk! Straks – tussen 10 en 11 uur – duiken de volgende artiesten op in je livestream: Geert Hoste, Marijn Devalck, Bent Van Looy, Erik van Neygen & Sanne, Urbanus en Tine & Pieter Embrechts. Check onze Instagram stories voor updates.

Lees verder »

Blik achter de schermen

Bij een livestream zoals die van 24 UUR LIVE komt heel wat kijken. Een tiental technici waren de voorbije dagen bezig om een tijdelijke televisiestudio op het middenplein van het Sportpaleis te bouwen. En op dit ogenblik zijn cameramannen en -vrouwen, regisseurs, licht- en geluidsmensen hard in de weer om de vele optredens netjes online tot bij jou te brengen. Chapeau!

Lees verder »

Straks in het blok van 5 uur

Voor de vroege vogels. Of de nachtraven. Je krijgt van 5 tot 6 uur The Amazing Flowers, Bram & Lennert, Danny Wuyts en Level6 te horen. Hou ook onze stories op Instagram in de gaten voor updates.

Lees verder »